..........

 

El cafè "1000espressos" està present al mercat en diferents línies de producte, ideals totes elles per la hosteleria, i sempre en consonància amb les necessitats del client.

 

Per això, ens dirigim a distribuidors de cafè nacionals i internacionals, per a poder arribar a quants més bars i restaurants millor.

 

El nostre programa de vendes es basa en la potenciació i expansió de la nostra red comercial, a la que oferim la màxima qualitat i la millor atenció possible, sense oblidar que el preu és una part essencial per a poder ser altament competitius dins del sector cafeter.

 

És per aquesta raó, que els presentem aquí la nostra gama de productes, i ens congratulem que hagin arribat fins aquí i que puguin elegirnos a partir d'ara per a oferir als seus clients el millor cafè.


ECCELSO: Contè cafè 100% Aràbica de màxima

qualitat, que juntament amb un torrat perfecte els permetrà distingir sempre el seu suau aroma,

sabor i cos característic de ‘1000 espressos’.


OTTIMA: Contè una selecta combinació dels

millors cafès Aràbics (80%) i els millors Robustes, que els oferirà per l' Hostelería l'equilibri perfecte entre intensitat, aroma i sabor.

CREMA: Contè una selecta combinació dels

millors cafès Aràbics (50%) i els millors Robustes, per oferir-los el cafè més cremós del mercat,

ideal per a qualsevol combinació amb llet.

DESCAFEINAT: De la millor selecció i mescla de cafès

Aràbiques i Robustes, dels quals se n'extreu el 99,9% de la cafeína, neix el cafè "1000espressos" Descafeinat. Un cafè amb un cos suau i aroma i sabor molt agradables.

 

 

Finalment, si vostè és un distribuidor del nostre cafè "1000espressos", volem fer-li arribar des d'aquí el nostre més sincer agraïment, i dir-li que estem a la seva disposició per qualsevol comentari, recomanació o sugerència que vulgui fer-nos.

 

Inici | Contacti amb nosaltres | ©2010 1000espressos