Serveis

 

'1000 Espressos' ofereix a tots els seus clients els següents serveis:

- Coneixement tècnic dels equips: Proporcionem les instruccions necessàries per al bon funcionament dels equips, així com les vistes explodiades i informació tècnica per poder fer un bon manteniment dels equips i poder demanar les peces de recanvi necessàries en cada moment.

- Assistència tècnica i recanvis: Assistim en tot moment als distribuidors per qualsevol problema que pugui sorgir. A la vegada, conjuntament amb el primer enviament proporcionem un Kit de peces gratuites, per a què tinguin a mà les peces essencials per a mantenir les màquines en perfecte estat.

- Coneixement del cafè exprés i la seva elaboració: Posem a disposició dels nostres distribuidors tota la informació sobre el nostre cafè '1000espressos', des de l'origen fins a la tassa. Proporcionem mostres de cafè gratuites i facilitem al màxim que tots els clients puguin probar-lo, per a què la decisió d'apostar per nosaltres sigui presa des del total convenciment de què la relació calitat/preu és excel.lent.

- Capacitació i formació en 'Latte Art': Compartim l'art del cafè amb els nostres clients i els mostrem els criteris de qualitat '1000espressos', per a què tots els clients y consumidors del nostre cafè li treguin el màxim partit possible.

- Cursets de formació personalitzats i adaptats a cada client: Pregunti'ns sobre qualsevol dubte relacionat amb el cafè o les màquines de cafè, i nosaltres li proporcionarem l'ajuda necessària per a què vostè pugui oferir un bon servei als seus clients.

- Entregues: Les entregues es produiran 1 semana després de l'acceptació de la comanda, tot i que ens podem adaptar a les necessitats del client i fixar una data per la entrega, siguin màquines o cafè.

- Garantia: 1 any per a tots els components dels equips que per defecte de fabricació o danys posteriors necessitin ser canviats. Les peces que pateixin un desgast derivat de l'activitat diària no estan subjectes a garantia, com per exemple les juntes de grup, duches, filtres, llances de vapor, engraellats, etc..

- Consultes i comandes: Posi's en contacte amb nosaltres al Telèfon 616 28 77 21 o per e-mail a info@1000espressos.com

- Si vostè ja és un distribuidor de cafès "1000espressos", aquí podrà descarregar-se el formulari de venda en format PDF, per a poder-lo imprimir i introduir els seus preus pels seus clients. És una eina molt útil per poder presentar en cada moment les ofertes corresponents.

Formulari de Venda al Client Final

 

 

 

Inici | Contacti amb nosaltres | ©2010 1000espressos